Een goed afscheid

een goed afscheid Goed afscheid nemen van een dierbare helpt bij het dragen van de pijn van het verlies en is het fundament van goede rouwverwerking. Wanneer nabestaanden namelijk samen goed afscheid kunnen nemen schept dat verbondenheid en biedt het steun en troost. Een goed verzorgde uitvaart, verzorgd door een begrafenisverzorger die naast u staat en uw wensen begrijpt, draagt bij aan dat goede afscheid. Daarom is het verzorgen van een uitvaart voor ons meer dan alleen het professioneel regelen van de begrafenis of crematie. Bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad staan persoonlijk contact en respect voorop.

Uitvaartzorg van Stad tot Wad adviseert en begeleidt bij het maken van de keuzes. We voeren uit wat aan ons wordt toevertrouwd. Wij staan naast u. Alles is goed en alles mag, iedereen is vrij eigen keuzes te maken, tenzij de wet het verbiedt. Onze uitvaartverzorger legt passende mogelijkheden aan u voor. Ook als er, om wat voor reden dan ook, weinig geld is. Zodat u na afloop van de uitvaart kunt zeggen ‘Het was een goed afscheid’.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een goed afscheid? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij staan naast u

Een goed afscheid

In een periode vol hectiek en emoties moet er in korte tijd veel geregeld worden. Uitvaartzorg van Stad tot Wad neemt u alle zorg, en als u dat wilt, ook alle werk uit handen.

Wij staan naast u en verzorgen
de begrafenis of crematie zoals u
het wilt. Samen zorgen we voor
een goed afscheid.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel 0595 433363 of 0596 650861 of vul het contactformulier in.

U kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen

Wilt u informatie over de uitvaart van uzelf of voor uw ouders? Hebt u hulp nodig bij het invullen van de uitvaartwensen?
Of wilt u weten wat de uitvaart kost? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook altijd bellen 0595 433363 / 0596 650861