Steun bij verlies van een kindje

Uitvaart baby Als een kindje vóór de geboorte, tijdens de bevalling of kort daarna overlijdt, vallen de gebeurtenissen van leven en dood, het begin en het einde van het leven samen. Het verdriet is eindeloos groot en alle toekomstverwachtingen zijn zo maar opeens verloren. Hoe kunt u dit verdriet ooit verwerken?

Het is belangrijk om te praten over het verlies en uw gevoelens van verdriet, boosheid en twijfel. Dat kan helpen om na verloop van tijd weer verder te kunnen. Ook bij het verlies van een kindje is het voor ons vanzelfsprekend dat er steun en begeleiding is na de begrafenis of crematie. Deze speciale nazorg wordt namens ons verleend door Martha Beukema – Maring van HOSEA Counseling. Zij is voor deze bijzondere dienstverlening opgeleid. Wij hopen hiermee ook ná de uitvaart een steun te kunnen zijn bij het verwerken van uw verlies.

Wilt u meer weten over de speciale nazorg? 
Neem gerust contact met ons op.

Een goed afscheid

In een periode vol hectiek en emoties moet er in korte tijd veel geregeld worden. Uitvaartzorg van Stad tot Wad neemt u alle zorg, en als u dat wilt, ook alle werk uit handen.

Wij staan naast u en verzorgen
de begrafenis of crematie zoals u
het wilt. Samen zorgen we voor
een goed afscheid.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel 0595 433363 of 0596 650861 of vul het contactformulier in.

U kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen

Wilt u informatie over de uitvaart van uzelf of voor uw ouders? Hebt u hulp nodig bij het invullen van de uitvaartwensen?
Of wilt u weten wat de uitvaart kost? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook altijd bellen 0595 433363 / 0596 650861