Een persoonlijke uitvaart in Zandeweer, Eppenhuizen & Garsthuizen

Elk mens verdient een integer en persoonlijk afscheid. Daarom staan de wensen van de overledene en de nabestaanden voorop bij alle begrafenissen en crematies die Uitvaartzorg van Stad tot Wad verzorgt voor overledenen uit Zandeweer, Eppenhuizen & Garsthuizen.

Nabestaanden krijgen van ons alle ruimte voor een intiem, respectvol en persoonlijk afscheid van hun overleden dierbare, zowel in de dagen na het overlijden als tijdens de uitvaartplechtigheid.

Integer en betrokken bij elke uitvaart 

Tijdens de begrafenis of crematie zijn wij zichtbaar als het moet en onzichtbaar als het kan. Wij voelen ons persoonlijk betrokken bij alle uitvaarten in Zandeweer, Eppenhuizen & Garsthuizen.

Een rijke historie in de Noord-Groningse uitvaartwereld 

Uitvaartzorg van Stad tot Wad is al tientallen jaren actief als uitvaartonderneming in Noord-Groningen. De medewerkers van ons familiebedrijf kennen de mensen in Zandeweer, Eppenhuizen, Garsthuizen en omgeving. Wij spreken de taal van de mensen en zijn goed bekend met de gewoonten en gebruiken in deze omgeving. Bij de organisatie van elke begrafenis of crematie en alles wat daarbij komt kijken gebruiken wij deze kennis en ervaring om er een gedenkwaardige uitvaart van te maken.

Wat moet u doen bij een sterfgeval? 

Hebt u te maken met een sterfgeval, dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij regelen dan alles met uw uitvaartverzekeraar.

Bel ons via telefoonnummer (0595) 433363.

Staat er op de officiële documenten van uw uitvaartverzekering of uitvaartvereniging een telefoonnummer vermeld van een andere uitvaartonderneming? U bent altijd vrij om rechtstreeks met ons te bellen.

Een uitstekende uitvaart voor een eerlijke prijs 

‘Wat kost een uitvaart?’, vragen mensen ons vaak. Die vraag kunnen wij niet zomaar beantwoorden. Daarom zeggen wij: Uitvaartzorg van Stad tot Wad verzorgt elke uitvaart voor een eerlijke prijs.

De kosten zijn afhankelijk van de wensen van de overledene en de nabestaanden. De kosten van onze begrafenissen en crematies variëren nogal omdat wij voor elk budget een passende uitvaart bieden. Er is heel veel mogelijk, van een eenvoudige uitvaart met uitvoerige catering tot een luxe begrafenis of crematie met drinken en maaltijden, bijna alles is mogelijk. Op basis van uw wensen, die wij uitvoerig met u bespreken, krijgt u van ons een duidelijke en volledige prijsopgave.

Uitvaartzorg bij u in de buurt!

Keurmerk Uitvaartzorg, garandeert de kwaliteit van elke uitvaart logo van het Keurmerk Uitvaartzorg

Keurmerk Uitvaartzorg garandeert de kwaliteit van Uitvaartzorg van Stad tot Wad. Dat is belangrijk, want elke begrafenis of crematie verdient een perfecte organisatie en vlekkeloos verloop. Daarom koesteren wij deze certificering als garantie van kwaliteit van onze vakkundige medewerkers, betrouwbare afspraken en transparante prijzen. Want er is maar één kans voor een laatste eerbetoon aan een overleden dierbare.

Uitvaartkosten, uitvaartverzekering of -vereniging

De kosten van onze uitvaarten zijn bijna altijd lager dan die van andere uitvaartondernemingen. De ervaring leert dat het daarbij niet uitmaakt waar u verzekerd of van welke uitvaartvereniging u lid bent. U kunt altijd bij ons terecht.

Voordeliger dan de uitvaartverzorger van uw verzekeraar

Als u een uitvaartverzekering hebt afgesloten, krijgt u in veel gevallen een ‘aantrekkelijke ledenkorting’ aangeboden als u gebruik maakt van de diensten van de vaste uitvaartverzorger van de verzekering. Hebt u zich wel eens afgevraagd hoe hoog die korting werkelijk is? Veel belangrijker dan de hoogte van de korting is hoeveel u uiteindelijk betaalt. Wij brengen graag een vergelijkende offerte uit, zodat u met eigen ogen kunt zien dat u bij ons meestal het voordeligst uit bent!

Uitvaarten voor leden van uitvaartverenigingen

De uitvaartvereniging van Uithuizen, Zandeweer en Eppenhuizen bestaat sinds februari 2015 niet meer. De ledenportefeuille is overgenomen door Nuvema Uitvaartverzekeraar. Was u lid van de voormalige vereniging en hebt u nu een uitvaartpolis van Nuvema? Dan krijgt u korting als u de uitvaart door ons laat verzorgen.

Wij werken daarnaast samen met diverse andere uitvaartverenigingen. U kunt ook van onze diensten gebruik maken als wij niet de vaste uitvaartverzorger van uw uitvaartvereniging zijn. En ook in dat geval zijn de uitvaartkosten bij ons meestal lager dan bij de vaste uitvaartverzorger.

'Dank jullie voor de goede en hartverwarmende zorg en begeleiding bij het overlijden van onze vader en opa. Alles was zeer goed geregeld en alles in overleg.'

- reactie van een nabestaande

Meer weten over Uitvaartzorg van Stad tot Wad?

Neem een kijkje bij ons achter de schermen

Neem direct contact op met ons

U kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen

Wilt u informatie over de uitvaart van uzelf of voor uw ouders? Hebt u hulp nodig bij het invullen van de uitvaartwensen?
Of wilt u weten wat de uitvaart kost? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook altijd bellen 0595 433363 / 0596 650861