Elke uitvaart integer, persoonlijk en respectvol in Kloosterburen, Hornhuizen en omgeving

Bij elke begrafenis of crematie staat Uitvaartzorg van Stad tot Wad naast u. Wij verzorgen de uitvaart precies naar wens van de overledene en nabestaanden: integer, respectvol en persoonlijk. Met elkaar zorgen wij voor een goed afscheid.

Uitvaart met persoonlijke betrokkenheid in Kloosterburen, Hornhuizen en omgeving

Bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad is de persoonlijke betrokkenheid groot bij elke begrafenis of crematie. Wij nemen u alle zorg en - als u wilt - alle werk uit handen. Uw wensen staan centraal. Bij het maken van keuzes adviseren en helpen wij u graag. Op deze persoonlijke en betrokken wijze verzorgt ons kleinschalige familiebedrijf al ruim 45 jaar uitvaarten, waarbij ongeveer 6 jaar ook in Kloosterburen en Hornhuizen.

Uitvaartverenigingen Kloosterburen en Hornhuizen

Beide uitvaartverenigingen die actief zijn in de regio Kloosterburen en Hornhuizen maken gebruik van de diensten van Uitvaartzorg van Stad tot Wad. Dit betreft de Rooms Katholieke begrafenisvereniging Willibrord in Kloosterburen en de algemene Uitvaartvereniging Hornhuizen-Kloosterburen en omgeving.

‘Er werd ons de gelegenheid gegeven om te rouwen en verdrietig te zijn. Wij konden ons in alle rust voorbereiden op het afscheid van onze moeder.’

- reactie van een nabestaande -

Wat te doen bij overlijden?

U kunt te allen tijde rechtstreeks contact met ons opnemen via telefoonnummer (0595) 433363 of (0596) 650861, ook als er op de polis van uw uitvaartverzekering een ander telefoonnummer staat vermeld. Wij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld met uw uitvaartverzekeraar.

Uitvaartkosten, uitvaartverzekering of -vereniging

Of u nou een uitvaartverzekering hebt of lid bent van een uitvaartvereniging: de ervaring leert dat de kosten van onze uitvaarten bijna altijd lager zijn. Het maakt het niet uit waar u verzekerd of lid bent, u kunt altijd bij ons terecht.

Voordeliger dan de uitvaartverzorger van uw verzekeraar

Bent u aangesloten bij een uitvaartverzekering, dan krijgt u waarschijnlijk ‘ledenkorting’ als u de begrafenis of crematie laat verzorgen door de uitvaartverzorger waarmee verzekering een vaste overeenkomst heeft. Weet u eigenlijk wel hoe hoog die korting is? Dat kunt u heel gemakkelijk achterhalen: vraag een offerte bij uw verzekeraar en een vergelijkende offerte bij ons. U krijgt van ons een heldere, complete prijsopgave en meestal zal blijken: Uitvaartzorg van Stad tot Wad biedt de scherpste prijs.

Uitvaarten voor leden van uitvaartverenigingen

Wij werken samen met diverse uitvaartverenigingen in de regio Kloosterburen en Hornhuizen. Van sommige verenigingen zijn wij echter niet de vaste uitvaartverzorger. Ook dan kunt u van onze diensten gebruikmaken. Zelfs als wij geen structurele samenwerking hebben met uw uitvaartvereniging, zijn door ons verzorgde uitvaarten meestal goedkoper dan die van de vaste uitvaartverzorger.

 

Crematies in Kloosterburen en Hornhuizen

Voor crematies van overledenen in Kloosterburen, Hornhuizen en omgeving maken wij normaal gesproken gebruik van het crematorium aan de Crematoriumlaan 6 in Groningen. Dit crematorium biedt extra mogelijkheden, zoals crematies in de avonduren en crematieplechtigheden in aanwezigheid van gezelschappen van klein tot zeer groot. Op uw verzoek verzorgen wij de crematieplechtigheid in een ander crematorium. 

Begrafenis in Kloosterburen en Hornhuizen

Begrafenissen in Kloosterburen kunnen plaatsvinden op twee begraafplaatsen: het Rooms Katholieke kerkhof en de gemeentelijke begraafplaats aan de Kloostersingel. Deze beide begraafplaatsen zijn met elkaar verbonden. Begraven in Hornhuizen kan op het kerkhof van de Nederlands Hervormde kerk Hornhuizen of de gemeentelijke begraafplaats, beide op dezelfde locatie aan de Breweelsterweg in Hornhuizen.

Uitvaartplechtigheid in Kloosterburen en Hornhuizen

In de regio Kloosterburen en Hornhuizen vindt u diverse locaties voor uitvaartplechtigheden. De gangbare locaties voor een uitvaartplechtigheid zijn:

Condoleance of informeel samenzijn

In de regio Kloosterburen en Hornhuizen zijn diverse gelegenheden voor condoleance of informeel samenzijn na de uitvaart:

Goede uitvaarten tegen eerlijke prijzen

Wilt u een goedkope begrafenis of crematie in Kloosterburen, Hornhuizen en omgeving? Of wenst u juist een zeer uitgebreide uitvaartplechtigheid? Het is allemaal mogelijk bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad. Wat uw wensen ook zijn: wij bieden goede uitvaarten tegen eerlijke prijzen. Onze kwaliteit is gegarandeerd:

Keurmerk Uitvaartzorg

Keurmerk Uitvaartzorg garandeert de kwaliteit en deskundigheid van Uitvaartzorg van Stad tot Wad. Dit keurmerk bekrachtigt dat wij werken met heldere afspraken, transparante kostenbegroting en vakbekwame medewerkers.

Uitvaartzorg met persoonlijke aandacht en een passie voor mensen

Verzorgingsgebied voor begrafenissen en crematies

Wij verzorgen begrafenissen en crematies in de regio Kloosterburen, Hornhuizen en omgeving. Ons verzorgingsgebied in deze regio bestaat uit de plaatsen Hornhuizen, Kruisweg, Kloosterburen, Molenrij, Kleine Huisjes, Broek, Wierhuizen, Pieterburen en Westernieland en Den Andel.

Uitvaartzorg bij u in de buurt!

Opbaren in Kloosterburen en Hornhuizen

Thuis opbaren

Het thuis opbaren van overledenen wordt steeds vaker gekozen. Nabestaanden vinden dit prettig omdat zij zo optimaal de ruimte krijgen om in alle rust afscheid te nemen. Uitvaartzorg van Stad tot Wad levert alle materialen voor een respectvolle thuisopbaring. Denk hierbij aan bedkoeling, rouwschermen en vloerkleden. Thuis opbaren kan helaas niet in elke woning. Wilt u weten of thuis opbaren in uw situatie mogelijk is? Wij adviseren u graag.

Opbaren in rouwcentrum

Er is in Kloosterburen mogelijkheid tot opbaren. Kiest u voor Uitvaartzorg van Stad tot Wad als uitvaartverzorger, dan bieden wij de mogelijkheid van opbaren in de aula in Kloosterburen, het dorpshuis in Kruisweg en daarnaast in aula Memory in Warffum.

Gedenken van uw dierbare 

Er bestaan verschillende manieren om uw overleden dierbare te herdenken. Het meest gangbaar is nog altijd een laatste rustplaats op een begraafplaats of kerkhof. In dat geval adviseren wij u graag bij uw keuze voor een urn- of grafmonument. Steeds meer mensen kiezen voor bijvoorbeeld een as-sieraad of vingerafdruksieraad. U heb bij ons keuze uit een ruime collectie. Wij helpen u graag verder bij het maken van uw keuze uit onze uitgebreide collectie.

Nazorg na de uitvaart

Wilt u dat onze zorg stopt niet op de dag van de uitvaart? Wenst u bijvoorbeeld nabestaandenzorg na de begrafenis of crematie of hulp bij administratieve zaken of bij een goede zakelijke afwikkeling? Wij bieden u desgewenst ondersteuning op maat: van eenvoudig tot zeer uitgebreid.

Meer weten over Uitvaartzorg van Stad tot Wad?

Bekijk onze presentatiefilm Of maak direct een afspraak

U kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen

Wilt u informatie over de uitvaart van uzelf of voor uw ouders? Hebt u hulp nodig bij het invullen van de uitvaartwensen?
Of wilt u weten wat de uitvaart kost? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook altijd bellen 0595 433363 / 0596 650861