Nabestaanden vertellen

Wilt u als nabestaande ook uw ervaring vertellen? Mail deze dan naar info@uitvaartzorgvanstadtotwad.nl

Allemaal goed en keurig verzorgd

Het is allemaal goed en keurig verzorgd. Iedereen die erbij betrokken waren allemaal heel veel dank het heeft ons goed gedaan. Jullie waren uitstekend en ook de verzorging in deze tijd van de Ommejas. Onze hartelijke dank.  
Lees het hele bericht
 

Zeer warme en vriendelijk kennis gemaakt

Wij hebben op een zeer warme en vriendelijke manier kennis gemaakt met de medewerkers van Uitvaartzorg van Stad tot Wad. Heel erg netjes, mooi en vriendelijk kunnen wij terug kijken op de uitvaart van onze moeder. Super bedankt!! Namens de familie.
Lees het hele bericht
 

We hadden het niet anders gewild

Tijdens de voorbereidingen op de uitvaart hebben wij om geen zorgen gemaakt over de organisatie ervan, alles werd besproken, we konden bellen, appen, mailen en dan kregen ook vrij snel antwoord. Vooraf hebben we in het kerkje gekeken hoe alles moest staan i.v.m. het orkest. Nu na de uitvaart kan ik alleen maar zeggen dat ik en mijn familie het niet anders hadden gewild. En de foto op de kaart is zo mooi bewerkt, dat wij daar erg emotioneel van werden, we hebben de foto zelf gemaakt. Na de bewerking is het precies geworden wat mijn overleden zus had gewenst! De  opbaarruimte was thuis, super dat het kan. Het gesprek met Max was ook nuttig.
Lees het hele bericht
 

Professioneel en integer!

We kijken met een goed gevoel terug op het afscheid. Alles prima geregeld, afspraken prima nagekomen. Prettig contact. Alle lof ook voor de dames die de overledene verzorgd hebben: professioneel en integer!
Lees het hele bericht
 

Ebel kwam in alles tegemoet

Prima begeleiding. Wij zijn een zeer eigengereide familie die alles in eigen hand wilde houden. Ebel had daar geen enkele moeite mee en kwam ons in alles tegemoet. Mooi ook dat hij de laatste route naar het crematorium langs een prachtige weg liet gaan: waar mijn moeder altijd zo van genoot!
Lees het hele bericht
 

Fijne samenwerking

 Een fijne samenwerking, meteen vanaf het begin. Alles in goed overleg. 
Lees het hele bericht
 

Uitvaartverzorging is een vak

Fijn dat ondanks de hitte pa thuis opgebaard kon worden. Dank jullie voor de fijne hartelijke begeleiding. Uitvaartverzorging is een vak en dat vak verstaan jullie.
Lees het hele bericht
 

Zorgvuldige en respectvolle afscheid

We willen jullie allemaal bedanken voor de zorgvuldige en respectvolle wijze van afscheid nemen. 
Lees het hele bericht
 

10 met een griffel

10 met een griffel! Vooral dat de auto gestopt is voor een laatste groet aan moeders huis, zoals het verkeer werd geregeld, de vriendelijke toon. Afspraken worden goed nagekomen. Snelle interactie over kaart en liturgie. Prachtige uitvoering kaart! Aan onze wensen werd volledig tegemoet gekomen.
Lees het hele bericht
 

Perfecte begeleiding

Het was een waardig en eervol afscheid. Hartelijk dank voor de perfecte begeleiding van de uitvaart.
Lees het hele bericht
 

Goed gevoel

Kijken met een goed gevoel terug op dagen vóór, tijdens en ook zorg ná de uitvaart! Dank voor goede respectvolle zorg.
Lees het hele bericht
 

100% tevreden

Onze waardering gaat uit naar dhr. Kremer en medewerkers. Een speciaal woord van dank aan mw. van Mil voor de periode van opbaring. Voor 100% tevreden vanaf de melding van het overlijden, in de nachtelijke uren, tot en met het afscheid. We willen dan ook allen die hier aan hebben meegewerkt hartelijk dank zeggen.
Lees het hele bericht