Nabestaanden vertellen

Wilt u als nabestaande ook uw ervaring vertellen? Mail deze dan naar info@uitvaartzorgvanstadtotwad.nl

Perfect

Wij hebben jullie hulp als zeer fijn gevonden. Alles liep van begin tot het einde perfect. Namens de kinderen, heel hartelijk dank.
Lees het hele bericht
 

Nogmaals dank

Nogmaals dank voor de goede zorgen. 
Lees het hele bericht
 

Speciale wensen

Alles was perfect geregeld en het contact was super. Naar mijn mening waren de wensen van mijn vader enigszins speciaal te noemen, maar alles was mogelijk. 
Lees het hele bericht
 

Goede zorg

We kunnen terugkijken op een goede uitvaart. Mede dankzij de goede zorgen van uitvaartverzorging E. Kremer van Stad tot Wad. Goede zorg en prettig in de omgang. 
Lees het hele bericht
 

Heel goed gevoel

Als familie hebben wij een heel goed gevoel van het afscheid van Dirk. Mede door jullie, zowel de hele week, kerk en crematie. 
Lees het hele bericht
 

Uitstekend verzorgd

Ik kan niet anders zeggen, dan dat de uitvaart en alles wat er mee te maken had, uitstekend is verzorgd. Normaals hartelijk dank aan iedereen.
Lees het hele bericht
 

Goed advies

Goed gevoel overgehouden van het hele proces. Voldoende ruimte voor eigen invulling met goed advies.
Lees het hele bericht
 

In één woord 'geweldig'

Alles was zeer goed geregeld, en alles in overleg. In één woord 'geweldig'. Dank jullie voor de goede en hartverwarmende zorg en begeleiding bij het overlijden van onze vader en opa en 2 jaar (2016) geleden bij het overlijden van onze moeder en oma. Onze welgemeende dank hiervoor!
Lees het hele bericht
 

Bijzonder tevreden

We zijn bijzonder tevreden over de totale dienstverlening, regelen van de verzekeringen en alles er om heen. Ook de goede zorgen van Monique willen wij vermelden. Allen heel erg bedankt.
Lees het hele bericht
 

Veel steun en rust ervaarden

We hebben gedurende deze periode een goed contact gehad wat door ons zeer wordt gewardeerd en waardoor we veel steun en rust ervaarden. Hartelijk dank daarvoor.
Lees het hele bericht
 

Aan alles gedacht

Het contact was prima. Je kon met alle vragen terecht. Aan alles gedacht. Op het laatst verandering doorgegeven. Het kwam allemaal terecht. Dank daarvoor.
Lees het hele bericht
 

Zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop alles is verlopen. Dat gaf een goed gevoel, dat wij het zo af konden sluiten. Bedankt.
Lees het hele bericht
 

Zeer goed gevoel

Telefonisch kon in eerste instantie al veel besproken worden. Alles is te overleggen. Nogmaals Ebel, dank dat mijn familie bij elkaar op de begraafplaats liggen. Alléén door jouw toedoen. Een gebaar dat ik niet zal vergeten. Ik persoonlijk kijk met een zeer goed gevoel op de begrafenis (en de vorigen) terug.  
Lees het hele bericht
 

Toppers

Jullie zijn toppers. Michael zijn familie waren zeer tevreden over de uitvaart. Monique en Ebel jullie worden bedankt voor de goede zorg. 
Lees het hele bericht
 

Erg op ons gemak

We voelden ons erg op ons gemak. Hulde, net als bij mijn moeder, kon niet beter. We houden er goede herinnering aan over. Dank.
Lees het hele bericht
 

Met veel zorg en respect

Van begin tot eind is alles zeer goed geregeld met erg veel zorg en respect.
Lees het hele bericht
 

Allemaal goed en keurig verzorgd

Het is allemaal goed en keurig verzorgd. Iedereen die erbij betrokken waren allemaal heel veel dank het heeft ons goed gedaan. Jullie waren uitstekend en ook de verzorging in deze tijd van de Ommejas. Onze hartelijke dank.  
Lees het hele bericht
 

Zeer warme en vriendelijk kennis gemaakt

Wij hebben op een zeer warme en vriendelijke manier kennis gemaakt met de medewerkers van Uitvaartzorg van Stad tot Wad. Heel erg netjes, mooi en vriendelijk kunnen wij terug kijken op de uitvaart van onze moeder. Super bedankt!! Namens de familie.
Lees het hele bericht
 

We hadden het niet anders gewild

Tijdens de voorbereidingen op de uitvaart hebben wij om geen zorgen gemaakt over de organisatie ervan, alles werd besproken, we konden bellen, appen, mailen en dan kregen ook vrij snel antwoord. Vooraf hebben we in het kerkje gekeken hoe alles moest staan i.v.m. het orkest. Nu na de uitvaart kan ik alleen maar zeggen dat ik en mijn familie het niet anders hadden gewild. En de foto op de kaart is zo mooi bewerkt, dat wij daar erg emotioneel van werden, we hebben de foto zelf gemaakt. Na de bewerking is het precies geworden wat mijn overleden zus had gewenst! De  opbaarruimte was thuis, super dat het kan. Het gesprek met Max was ook nuttig.
Lees het hele bericht
 

Professioneel en integer!

We kijken met een goed gevoel terug op het afscheid. Alles prima geregeld, afspraken prima nagekomen. Prettig contact. Alle lof ook voor de dames die de overledene verzorgd hebben: professioneel en integer!
Lees het hele bericht