Als een warme deken hebben jullie ons deze dagen verwarmd en gesteund


Als een warme deken hebben jullie ons deze dagen verwarmd en gesteund

Gelukkig gebeurde het thuis en niet onderweg op z'n fiets. Na 112 te hebben gebeld stond binnen enkele minuten iemand van de buurtreanimatieteam hem al te reanimeren. Daarna waren heel snel de ambulances en politie aanwezig om te assisteren en over te nemen. Deze mensen hebben ongelooflijk hun best gedaan en ook de artsen van de traumaheli. Alleen mocht het niet meer helpen voor Jos.

Daarna komt Kremer met z’n team om met je te spreken over de gang van zaken en dan besef je dat je blij met deze mensen bent, want je hoofd is leeg.

Jos heeft in de schuur gestaan waar ze een mooie plek gemaakt hadden bij de werkbank waaraan hij, als hij nog kon, bij werkte. Ons heeft dat goed gedaan dat hij thuis stond. We hebben alle tijd gehad bij hem te zijn en afscheid te nemen als het ons uitkwam. Gewoon bij ons. Zelfs de kat kwam elke morgen even bij hem kijken... zo lief… Monique kwam elke dag even kijken en poederde zo nodig hem een beetje bij, want het waren best nog warme dagen in oktober… Een goed gevoel eraan overgehouden hoe deze vrouw met je lief omgaat.

Op de dag van de crematie is Jos onder grote belangstelling herdacht. Signy Blokhuis heeft namens ons iedereen toegesproken. Jos z’n leven met dia-presentatie en muziek is ons zo mooi verteld… kippevel… Deze dag is ook zo goed verzorgd. Ook Stilleweer gaf je met uitzicht op het water een rustig gevoel.

Daarna krijg je met andere zorgen te maken. De financiële kant. Wat ben ik blij dat ik Max Leffring van NabestaandenZorg heb leren kennen. Deze man heeft alles geregeld in korte tijd. Vele zorgen zijn opgelost door hem en anders wel goed advies. Echt veel zorgen door hem weggenomen. Alle respect voor Max.

Ik en m’n kinderen willen alle waardering uitspreken over Ebel Kremer en z’n team van de uitvaartzorg en Max Leffring van NabestaandenZorg. Als een warme deken hebben jullie ons deze dagen verwarmd en gesteund... Het was goud zo….

Dank jullie allemaal voor alles…

Uithuizen, Lia Deiling-Loonstra, kinderen en kleinkinderen

 
 

Bekijk ook

Allemaal goed en keurig verzorgd

Het is allemaal goed en keurig verzorgd. Iedereen die erbij betrokken waren allemaal heel veel dank het heeft ons goed gedaan. Jullie waren uitstekend en ook de verzorging in deze tijd van de Ommejas. Onze hartelijke dank.  
Lees het hele bericht

Zeer warme en vriendelijk kennis gemaakt

Wij hebben op een zeer warme en vriendelijke manier kennis gemaakt met de medewerkers van Uitvaartzorg van Stad tot Wad. Heel erg netjes, mooi en vriendelijk kunnen wij terug kijken op de uitvaart van onze moeder. Super bedankt!! Namens de familie.
Lees het hele bericht

We hadden het niet anders gewild

Tijdens de voorbereidingen op de uitvaart hebben wij om geen zorgen gemaakt over de organisatie ervan, alles werd besproken, we konden bellen, appen, mailen en dan kregen ook vrij snel antwoord. Vooraf hebben we in het kerkje gekeken hoe alles moest staan i.v.m. het orkest. Nu na de uitvaart kan ik alleen maar zeggen dat ik en mijn familie het niet anders hadden gewild. En de foto op de kaart is zo mooi bewerkt, dat wij daar erg emotioneel van werden, we hebben de foto zelf gemaakt. Na de bewerking is het precies geworden wat mijn overleden zus had gewenst! De  opbaarruimte was thuis, super dat het kan. Het gesprek met Max was ook nuttig.
Lees het hele bericht