Aula Memory in Warffum ideale locatie


Aula Memory in Warffum ideale locatie

Na een bewogen leven is op 13 mei 2015 in 't Olde Heem te Kloosterburen toch nog plotseling overleden onze broer, zwager en oom Laurentius Jozef Stiekema, geboren 25 maart 1939.

Laus is de dagen na zijn overlijden opgebaard geweest in aula Memory, Noorderstraat 22 in Warffum.

Wij waren ook zeer tevreden over het voorstel om de uitvaartdienst in Warffum te houden, in verband met het geringe aantal mensen die zouden komen. Zeer goed verzorgd en een ideale locatie hiervoor.

Pastor Nellie Hamersma - Sluis is voorgegaan in de uitvaartdienst. Er is gelezen uit het evangelie volgens Johannes 14: 1-6 en er is o.a. naar muziek geluisterd uit de 'Vier jaargetijden' van Vivaldi.

Kloosterburen,
namens de familie Stiekema: Dick Dost

Foto's

 
 

Bekijk ook

Goed advies

Goed gevoel overgehouden van het hele proces. Voldoende ruimte voor eigen invulling met goed advies.
Lees het hele bericht

In één woord 'geweldig'

Alles was zeer goed geregeld, en alles in overleg. In één woord 'geweldig'. Dank jullie voor de goede en hartverwarmende zorg en begeleiding bij het overlijden van onze vader en opa en 2 jaar (2016) geleden bij het overlijden van onze moeder en oma. Onze welgemeende dank hiervoor!
Lees het hele bericht

Bijzonder tevreden

We zijn bijzonder tevreden over de totale dienstverlening, regelen van de verzekeringen en alles er om heen. Ook de goede zorgen van Monique willen wij vermelden. Allen heel erg bedankt.
Lees het hele bericht