De nazorg is ook een unieke dienstverlening.


De nazorg is ook een unieke dienstverlening.

Mijn man heeft, voordat hij kwam te overlijden, 7 maanden op bed gelegen en al die tijd heb ik de zorg voor hem op mij genomen. Hij had kanker en herstel was niet meer mogelijk.

Toen mijn man nog niet zo ziek was zijn we nog op een uitvaartbeurs van Kremer geweest om ons te laten informeren. Voordat mijn man kwam te overlijden heb ik contact gezocht met Ebel Kremer van “Uitvaartzorg van Stad tot Wad”. Ik had een speciale wens voor op de rouwbrief, namelijk een afbeelding van een geknakte aar, en ik wilde vast de adressen op de enveloppen voor de rouwbrieven gaan schrijven. Op het moment dat mijn man Kees kwam te overlijden wilde ik alle tijd hebben voor mijn kinderen die over zullen komen uit Canada en Brazilië. Ook hebben we toen al gesproken over de mogelijkheid om mijn man thuis te kunnen opbaren. De opbaring thuis in de garage, die aangekleed was met de rouwschermen van Kremer, is door ons als waardevol ervaren. Ik ben zeer tevreden hoe het allemaal met zorg verzorgd en uitgevoerd is, ook door Monique van Mil van “Memory overledenenzorg”. Toen wij weer thuiskwamen van de uitvaartplechtigheid, waren de rouwschermen al weer opgeruimd en was de garage weer de garage. De nazorg is ook een unieke dienstverlening. Zo hebben mijn zoons het advies gekregen om alvast naar de notaris te gaan toen ze nog in Nederland waren en heb ik, samen met mijn dochter, bij een volgende afspraak veel praktische (financiële) zaken door kunnen nemen. Alles is als geweldig ervaren.

Uithuizen, mevrouw A.H. de Winter-Smits

 
 

Bekijk ook

Allemaal goed en keurig verzorgd

Het is allemaal goed en keurig verzorgd. Iedereen die erbij betrokken waren allemaal heel veel dank het heeft ons goed gedaan. Jullie waren uitstekend en ook de verzorging in deze tijd van de Ommejas. Onze hartelijke dank.  
Lees het hele bericht

Zeer warme en vriendelijk kennis gemaakt

Wij hebben op een zeer warme en vriendelijke manier kennis gemaakt met de medewerkers van Uitvaartzorg van Stad tot Wad. Heel erg netjes, mooi en vriendelijk kunnen wij terug kijken op de uitvaart van onze moeder. Super bedankt!! Namens de familie.
Lees het hele bericht

We hadden het niet anders gewild

Tijdens de voorbereidingen op de uitvaart hebben wij om geen zorgen gemaakt over de organisatie ervan, alles werd besproken, we konden bellen, appen, mailen en dan kregen ook vrij snel antwoord. Vooraf hebben we in het kerkje gekeken hoe alles moest staan i.v.m. het orkest. Nu na de uitvaart kan ik alleen maar zeggen dat ik en mijn familie het niet anders hadden gewild. En de foto op de kaart is zo mooi bewerkt, dat wij daar erg emotioneel van werden, we hebben de foto zelf gemaakt. Na de bewerking is het precies geworden wat mijn overleden zus had gewenst! De  opbaarruimte was thuis, super dat het kan. Het gesprek met Max was ook nuttig.
Lees het hele bericht