Er was tijd en ruimte voor gesprek en overleg, heldere afspraken werden op papier gezet zodat niets werd vergeten.


Er was tijd en ruimte voor gesprek en overleg, heldere afspraken werden op papier gezet zodat niets werd vergeten.

Na het overlijden van onze moeder en oma, Harmanna Rietema-Valkema, hebben we Ebel Kremer gevraagd om de begrafenis te regelen.

Alle zaken die moesten worden gedaan, werden met zorgvuldige aandacht uitgevoerd. Er was tijd en ruimte voor gesprek en overleg, heldere afspraken werden op papier gezet
zodat niets werd vergeten. Via de mail was er veelvuldig contact over de rouwbrief en later over het bedankkaartje. Deze contacten en de uitvoering werden door ons als persoonlijk en professioneel ervaren.

De regio mag blij zijn met een begrafenisondernemer die, samen met de medewerkers, zo betrokken is bij mensen en het werk dat gedaan moet worden.

Ulrum / Uithuizen, namens de familie Rietema, Corrie Elting-Rietema

De bewerkte foto van de handen van onze moeder en oma is gebruikt voor de liturgie
en het bedankkaartje.

 
 

Bekijk ook

Goed advies

Goed gevoel overgehouden van het hele proces. Voldoende ruimte voor eigen invulling met goed advies.
Lees het hele bericht

In één woord 'geweldig'

Alles was zeer goed geregeld, en alles in overleg. In één woord 'geweldig'. Dank jullie voor de goede en hartverwarmende zorg en begeleiding bij het overlijden van onze vader en opa en 2 jaar (2016) geleden bij het overlijden van onze moeder en oma. Onze welgemeende dank hiervoor!
Lees het hele bericht

Bijzonder tevreden

We zijn bijzonder tevreden over de totale dienstverlening, regelen van de verzekeringen en alles er om heen. Ook de goede zorgen van Monique willen wij vermelden. Allen heel erg bedankt.
Lees het hele bericht