Er was tijd en ruimte voor gesprek en overleg, heldere afspraken werden op papier gezet zodat niets werd vergeten.


Er was tijd en ruimte voor gesprek en overleg, heldere afspraken werden op papier gezet zodat niets werd vergeten.

Na het overlijden van onze moeder en oma, Harmanna Rietema-Valkema, hebben we Ebel Kremer gevraagd om de begrafenis te regelen.

Alle zaken die moesten worden gedaan, werden met zorgvuldige aandacht uitgevoerd. Er was tijd en ruimte voor gesprek en overleg, heldere afspraken werden op papier gezet
zodat niets werd vergeten. Via de mail was er veelvuldig contact over de rouwbrief en later over het bedankkaartje. Deze contacten en de uitvoering werden door ons als persoonlijk en professioneel ervaren.

De regio mag blij zijn met een begrafenisondernemer die, samen met de medewerkers, zo betrokken is bij mensen en het werk dat gedaan moet worden.

Ulrum / Uithuizen, namens de familie Rietema, Corrie Elting-Rietema

De bewerkte foto van de handen van onze moeder en oma is gebruikt voor de liturgie
en het bedankkaartje.

 
 

Bekijk ook

Speciale wensen

Alles was perfect geregeld en het contact was super. Naar mijn mening waren de wensen van mijn vader enigszins speciaal te noemen, maar alles was mogelijk. 
Lees het hele bericht

Goede zorg

We kunnen terugkijken op een goede uitvaart. Mede dankzij de goede zorgen van uitvaartverzorging E. Kremer van Stad tot Wad. Goede zorg en prettig in de omgang. 
Lees het hele bericht

Heel goed gevoel

Als familie hebben wij een heel goed gevoel van het afscheid van Dirk. Mede door jullie, zowel de hele week, kerk en crematie. 
Lees het hele bericht