Extra meedenken, ondanks mogelijk weinig financiƫle middelen.


Extra meedenken, ondanks mogelijk weinig financiële middelen.

Voor de uitvaart van mijn moeder Jacoba Kroese, heb ik een aantal offertes opgevraagd. Uitvaartzorg van Stad tot Wad was daarbij de enige die net extra meedacht, omdat bekend was gemaakt dat er waarschijnlijk geen geld voor handen was. Daarin onderscheidt Uitvaartzorg van Stad tot Wad zich van zijn collega’s.

Mijn moeder lag opgebaard in aula ‘Memory’ in Warffum. Monique van Mil nam tijd, moeite en gaf gelegenheid voor een kopje koffie. Een beetje aandacht doet veel met iemand die net zijn of haar dierbare verloren is. Zo belangrijk!
De uitvaartplechtigheid vond plaats in kleine kring; ook in de aula. De plechtigheid was zeer bijzonder, gemoedelijk en professioneel. Daarna werd de kist uitgedragen naar de rouwauto. De dragers waren gekleed in een prachtig traditioneel kostuum; dat maakt het af. De erehaag die voor haar gevormd werd is iets onvergetelijks.
De heer Kremer en al zijn medewerkers zijn bijzonder dienstverlenend, warm en kundig in hun werk. De heer Kremer zelf handelt vanuit vertrouwen en rust, ook al is de situatie dat niet altijd. Dat is zijn kracht. Ik ben meer dan tevreden. Een waardiger eerbetoon aan mijn moeder had ik mij niet kunnen bedenken.

Groningen, Aurora Jansma

Foto's

 
 

Bekijk ook

Uitvaartverzorging is een vak

Fijn dat ondanks de hitte pa thuis opgebaard kon worden. Dank jullie voor de fijne hartelijke begeleiding. Uitvaartverzorging is een vak en dat vak verstaan jullie.
Lees het hele bericht

Zorgvuldige en respectvolle afscheid

We willen jullie allemaal bedanken voor de zorgvuldige en respectvolle wijze van afscheid nemen. 
Lees het hele bericht