Heldere dienstverlening.


Heldere dienstverlening.

Leven doe je op je eigen manier, afscheid nemen ook. Ieder mens verdient een persoonlijk afscheid

Heldere dienstverlening.
In overleg was er veel mogelijk. De uitvaart was goed verzorgd - nam alle tijd om waar mogelijk onze wensen te realiseren. Hart voor mensen. Geen verborgen kosten, alles was helder en duidelijk. Persoonlijk contact, emotionele ondersteuning + zakelijke begeleiding. Ook beschikbaar voor de nazorg (indien hier behoefte aan is).

Bij een overlijden is er onvermijdelijk sprake van een ingrijpende gebeurtenis…
weten precies welke beslissingen er door de nabestaanden moeten worden genomen, zij kunnen helpen bij het organiseren en uitvoeren van de noodzakelijke dingen.
Ook voor de rouwkaarten en dankbetuigingen. Zij hebben veel uit handen genomen. Dit alles was het gevolg van goed overleg, zij kunnen veel, maar verzorgen alleen maar wat nabestaanden hun willen laten doen. De uitvaart bij Kremer is een kwestie van vertrouwen en goed samenwerken.

Eenrum, Willy Barsema

 
 

Bekijk ook

Goed advies

Goed gevoel overgehouden van het hele proces. Voldoende ruimte voor eigen invulling met goed advies.
Lees het hele bericht

In één woord 'geweldig'

Alles was zeer goed geregeld, en alles in overleg. In één woord 'geweldig'. Dank jullie voor de goede en hartverwarmende zorg en begeleiding bij het overlijden van onze vader en opa en 2 jaar (2016) geleden bij het overlijden van onze moeder en oma. Onze welgemeende dank hiervoor!
Lees het hele bericht

Bijzonder tevreden

We zijn bijzonder tevreden over de totale dienstverlening, regelen van de verzekeringen en alles er om heen. Ook de goede zorgen van Monique willen wij vermelden. Allen heel erg bedankt.
Lees het hele bericht