Heldere dienstverlening.


Heldere dienstverlening.

Leven doe je op je eigen manier, afscheid nemen ook. Ieder mens verdient een persoonlijk afscheid

Heldere dienstverlening.
In overleg was er veel mogelijk. De uitvaart was goed verzorgd - nam alle tijd om waar mogelijk onze wensen te realiseren. Hart voor mensen. Geen verborgen kosten, alles was helder en duidelijk. Persoonlijk contact, emotionele ondersteuning + zakelijke begeleiding. Ook beschikbaar voor de nazorg (indien hier behoefte aan is).

Bij een overlijden is er onvermijdelijk sprake van een ingrijpende gebeurtenis…
weten precies welke beslissingen er door de nabestaanden moeten worden genomen, zij kunnen helpen bij het organiseren en uitvoeren van de noodzakelijke dingen.
Ook voor de rouwkaarten en dankbetuigingen. Zij hebben veel uit handen genomen. Dit alles was het gevolg van goed overleg, zij kunnen veel, maar verzorgen alleen maar wat nabestaanden hun willen laten doen. De uitvaart bij Kremer is een kwestie van vertrouwen en goed samenwerken.

Eenrum, Willy Barsema

 
 

Bekijk ook

Uitvaartverzorging is een vak

 Fijn dat ondanks de hitte pa thuis opgebaard kon worden. Dank jullie voor de fijne hartelijke begeleiding. Uitvaartverzorging is een vak en dat vak verstaan jullie.
Lees het hele bericht

Zorgvuldige en respectvolle afscheid

 We willen jullie allemaal bedanken voor de zorgvuldige en respectvolle wijze van afscheid nemen. 
Lees het hele bericht

10 met een griffel

10 met een griffel! Vooral dat de auto gestopt is voor een laatste groet aan moeders huis, zoals het verkeerd werd geregeld, de vriendelijke toon. Afspraken worden goed nagekomen. Snelle interactie over kaart en liturgie. Prachtige uitvoering kaart! Aan onze wensen werd volledig tegemoet gekomen.
Lees het hele bericht