Luppo hield van de polder. De plechtigheid was daarom op een locatie met prachtig uitzicht op die polder.


Luppo hield van de polder. De plechtigheid was daarom op een locatie met prachtig uitzicht op die polder.

Luppo werd geboren op 4 maart 1951 in Eenrum, in een huisje aan de dijk midden in de polder. Al heel jong leerde hij de stilte en de schoonheid waarderen van de polder en de dijk waar hij aan woonde. Deze plekken in de natuur waren voor hem een rustpunt. Zijn voorliefde voor de polder leverde hem al vroeg zijn bijnaam 'de Poldervogel' op.

In de vroege ochtend van 1 september 2015 is Luppo overleden, nadat hij een lange tijd de ziekte spierdystrofie heeft gehad.

Ik ben via de Neutrale Uitvaartvereniging Stadskanaal doorverwezen naar Uitvaartzorg van Stad tot Wad en ben zeer tevreden over alles wat de medewerkers van Uitvaartzorg van Stad tot Wad hebben gedaan.
De opbaring bij Monique in aula 'Memory' te Warffum was zeer netjes en goed verzorgd.

De locatie 'De Oude Smidse' te Westernieland was een mooie gelegenheid om de uitvaartplechtigheid te houden met het prachtige uitzicht op de polder en de verzorging was prima.
De spreekster, Signy Blokhuis, muziek en het geluid verzorgd door Peter Beereboom, de nagedachtenis van onze vriendin Anneke Bakker aan Luppo, het heeft me zeer goed gedaan.

Het was de wens van Luppo om zo dicht mogelijk bij de dijk/het wad begraven te worden en zo is hij op 7 september begraven op de algemene begraafplaats aan de Schaapweg in Westernieland.

Wehe den Hoorn, Hennie Dreise – Wijnbergen

Foto's

 
 

Bekijk ook

Uitvaartverzorging is een vak

Fijn dat ondanks de hitte pa thuis opgebaard kon worden. Dank jullie voor de fijne hartelijke begeleiding. Uitvaartverzorging is een vak en dat vak verstaan jullie.
Lees het hele bericht

Zorgvuldige en respectvolle afscheid

We willen jullie allemaal bedanken voor de zorgvuldige en respectvolle wijze van afscheid nemen. 
Lees het hele bericht