Niets was teveel en alle tijd voor ons en onze wensen.


Niets was teveel en alle tijd voor ons en onze wensen.

Op 1 juli is onze moeder en oma vrij plotseling overleden, ze is maar kort ziek geweest, tenminste dat bekend was dat ze darmkanker had.

Ze lag in het ziekenhuis na een zware chemokuur en zou nog geopereerd worden, maar ging zo hard achteruit, dat we na de operatie niet meer bewust afscheid van haar en zij niet van ons heeft kunnen nemen. Dit hebben we tot op de dag van vandaag nog steeds niet verwerkt. Ons pa en opa miste haar ook vreselijk, net als wij, maar voor hem was het ergste, want hij bleef alleen achter in zijn appartement. Tot overmaat van ramp werd ook hij getroffen door die vreselijke ziekte, hij kreeg longkanker, waar niks meer aan te doen was. Door met z’n allen voor (o)pa te zorgen en geweldige zorg van buren kon hij thuis blijven. Met (o)pa hebben we nog mooie tijd gehad en hebben goed afscheid kunnen nemen. Pa sliep heel rustig in op 14 juni 2011 en het was goed zo. Een hele bijzondere ervaring was voor de kleinkinderen, dat ze samen met Monique van Mil hun opa hebben gewassen en aangekleed. Dit was een ervaring, die ze nooit meer zullen vergeten. De foto’s op de rouwkaarten, hier afgedrukt, hebben een bijzondere betekenis voor ons, deze rouwkaarten zijn dan ook met zorg gemaakt door Martha Davids.
Wij hebben Ebel Kremer en medewerkers voor, tijdens en na de uitvaarten van onze (groot)-ouders als warm, betrokken en meelevend ervaren. Niets was teveel en alle tijd voor ons en
onze wensen. Wij hebben het afgelopen jaar helaas mogen ervaren hoe belangrijk deze zorg is voor het verwerken van het verlies van onze dierbaren, die wij nog iedere dag vreselijk missen.

Uithuizen, Corry en Cor Hazewinkel-Eleveld
Chris en Afie Eleveld-Bos, Christiaan en Muruelle, Elles

De afbeelding (hier naast) de bovenste is van het schilderij van het geboortehuis van onze ma en oma Eleveld in Garsthuizen, beneden een foto van Noordpolderzijl, waar onze pa en opa Eleveld altijd op het water en achter de dijk heeft gewerkt.

Foto's

 
 

Bekijk ook

Uitvaartverzorging is een vak

Fijn dat ondanks de hitte pa thuis opgebaard kon worden. Dank jullie voor de fijne hartelijke begeleiding. Uitvaartverzorging is een vak en dat vak verstaan jullie.
Lees het hele bericht

Zorgvuldige en respectvolle afscheid

We willen jullie allemaal bedanken voor de zorgvuldige en respectvolle wijze van afscheid nemen. 
Lees het hele bericht