Tot op het laatst was Rens met de plechtigheid bezig.


Tot op het laatst was Rens met de plechtigheid bezig.

Rens is op 5 mei 2011 thuis overleden na een slopende ziekte. Haar ziekte was voor Rens aanleiding om al ruim van tevoren met Uitvaartzorg van Stad tot Wad contact op te nemen.

Rens wilde haar uitvaart regelen zoals dat bij haar paste, toch nog een beetje zelf de touwtjes in handen hebben, maar vooral ook wilde ze ons ontlasten.
Uit een fotoserie van ons gezin is een foto genomen voor de rouwbrief. De foto werd bewerkt en samen met de afscheidswoorden van Rens voor ons, is dit de basis van de rouwbrief geworden. Een mooie en persoonlijke rouwbrief, eentje die je bewaart.
Tot op het laatst was Rens met de plechtigheid bezig: kun je “Paradise by the dashboard light” van Meatloaf wel draaien op de crematieplechtigheid? Kan dat wel?
Ik wil graag dat de mensen bloemen, vaste planten of zaadjes meenemen naar m’n uitvaart gaf Rens aan, maar die moet je weer uitdelen aan de bezoekers. Door de planten thuis een plekje te geven blijven de mensen ook nog even aan mij denken. Bloemen worden anders toch maar weggegooid.
De kist wilde Rens ook graag zelf bewerken, maar dat is er niet meer van gekomen.
Rens was thuis opgebaard, iets waar we wel tegenop zagen, maar achteraf heel goed is geweest.
De kist is met alle lieve en bemoedigende wenskaartjes, die familie, vrienden en kennissen hebben gestuurd tijdens Rens’ ziekte, er opgeprikt naar crematorium “Stilleweer” in Appingedam gebracht. Deze wensen zijn uiteindelijk met haar meegegaan tijdens de crematie.
Rens heeft volledig de touwtjes in handen gehad over haar uitvaart, mee door het contact dat zij heeft gehad met Ebel Kremer.
Wij zijn daar zeker ook door gesteund, naast de steun die wij hebben gehad door de vele kaarten en de condoleancekaartjes in de condoleancebox, die wij hebben ontvangen. We stellen het zeer op prijs dat Uitvaartzorg van Stad tot Wad open stond voor andere dingen en ons zo goed begeleidt heeft in de moeilijke tijd.

Roodeschool, Bert, Lisette, Daniël en Marijke, Elwin

Op de foto van links naar rechts: Elwin, Rens, Bert, Lisette en Daniël.
De vriendin van Daniël, Marijke, staat niet op de foto.

 
 

Bekijk ook

Speciale wensen

Alles was perfect geregeld en het contact was super. Naar mijn mening waren de wensen van mijn vader enigszins speciaal te noemen, maar alles was mogelijk. 
Lees het hele bericht

Goede zorg

We kunnen terugkijken op een goede uitvaart. Mede dankzij de goede zorgen van uitvaartverzorging E. Kremer van Stad tot Wad. Goede zorg en prettig in de omgang. 
Lees het hele bericht

Heel goed gevoel

Als familie hebben wij een heel goed gevoel van het afscheid van Dirk. Mede door jullie, zowel de hele week, kerk en crematie. 
Lees het hele bericht