Wij konden alles op een rustige manier bespreken.


Wij konden alles op een rustige manier bespreken.

De maanden voorafgaande aan het overlijden van mijn man zijn moeilijk te beschrijven. Plaatsen bezoeken in de wetenschap, dat je dat voor de laatste keer met zijn tweeën zou doen. Afscheid nemen van familie en vrienden. Het was een tijd vol emoties.

Toch zat er in deze periode een tegenstrijdigheid. Het zakelijke aspect. Mijn man wilde zoveel mogelijk dingen geregeld hebben. Zo ook alles rond zijn crematie. Op advies van onze verzekeringsmaatschappij hebben we contact gezocht met de uitvaartzorg “Van Stad tot Wad”. We voelden niets voor een grote maatschappij, omdat wij dachten dat de persoonlijke benadering in het gedrang zou komen. Wij hoopten, dat wij die specifieke begeleiding bij Ebel Kremer wel zouden vinden. Wij zijn daarin niet teleurgesteld. Wij konden alles op een rustige manier bespreken. Onze wensen werden vervuld. Een goed voorbeeld is de totstandkoming van de rouwkaart en de condoleancekaart geweest. Voordat wij uiteindelijk akkoord waren, is er heel wat mailverkeer geweest. Ik heb wel eens gevraagd of wij niet teveel eisend waren. Dat was niet het geval. Ik wil nog even een paar dingen noemen: de mooie doos voor de condoleancekaarten i.p.v. de standaard condoleanceregisters en vooral de ingelijste rouwkaart na het overlijden. Wij hebben dat ervaren als niet net, maar juist die extra aandacht, die nodig is tijdens een rouwperiode.

Meedhuizen, Pia Valentien

Het schilderij is gebruikt voor de rouwkaart en de condoleancekaartjes.

 
 

Bekijk ook

Speciale wensen

Alles was perfect geregeld en het contact was super. Naar mijn mening waren de wensen van mijn vader enigszins speciaal te noemen, maar alles was mogelijk. 
Lees het hele bericht

Goede zorg

We kunnen terugkijken op een goede uitvaart. Mede dankzij de goede zorgen van uitvaartverzorging E. Kremer van Stad tot Wad. Goede zorg en prettig in de omgang. 
Lees het hele bericht

Heel goed gevoel

Als familie hebben wij een heel goed gevoel van het afscheid van Dirk. Mede door jullie, zowel de hele week, kerk en crematie. 
Lees het hele bericht