Open huis bij uitvaartverzorger druk bezocht

Het open huis dat Uitvaartzorg van Stad tot Wad zaterdag 28 september hield was druk bezocht. Ieder jaar stelt de uitvaartverzorger belangstellenden in de gelegenheid om een kijkje te komen nemen in het bedrijfspand aan de Edama 8 in Uithuizen. Deze keer was het thema de duurzame of groene uitvaart.
Lees het hele bericht
 

Uitvaartverzorgers doen allemaal hetzelfde. Waar of niet waar?

Op 17 oktober 2019 houden Memory Overledenenzorg en Uitvaartzorg van Stad tot Wad een uitvaartspreekuur in aula ‘Memory’ aan de Noorderstraat 22 in Warffum. In een informele sfeer beantwoorden we van 19.00 tot 21.00 uur al uw vragen over wat waar is en niet waar, over feiten en fabels, wat mag, moet en niet moet bij een uitvaart.
Lees het hele bericht
 

Open huis bij uitvaartverzorger: naar een duurzame uitvaart

Ieder jaar stelt Uitvaartzorg van Stad tot Wad belangstellenden in de gelegenheid om een kijkje te komen nemen in het bedrijfspand van de uitvaartverzorger aan de Edama 8 in Uithuizen. Ook dit keer wordt de rode loper uitgelegd. Het open huis vindt plaats op zaterdag 28 september van 13.30 uur tot 16.30 uur.
Lees het hele bericht
 

Uitvaartzorg van Stad tot Wad op jaarmarkt Uithuizen 21 september

Op 21 september is Uitvaartzorg van Stad tot Wad aanwezig op de jaarmarkt in Uithuizen. Belangstellenden kunnen hun kennis testen door de vragenlijst van de kennisquiz in te vullen. Deze keer is het thema van de quiz de groene uitvaart.
Lees het hele bericht
 

Making of: nieuwe bedrijfsfilm uitvaartzorg van Stad tot Wad

Afgelopen periode zijn we druk bezig geweest om samen met Sarah Stiles een nieuwe bedrijfsfilm te maken voor Uitvaartzorg van Stad tot Wad. Er zijn opnames gemaakt in Saaxumhuizen, ons bedrijfspand op Edama en het kantoor aan de Kwekersweg.
Lees het hele bericht
 

Workshop overledenenzorg

Uitvaartzorg van Stad tot Wad en Memory overledenenzorg hebben samen een workshop gegeven. De workshop is aangeboden aan cursisten die een opleiding Helpende Zorg en Welzijn volgen en werken bij een verzorgingstehuis.
Lees het hele bericht
 

Een waardering van 9,2 in 2018

Nabestaanden mogen na de uitvaart onze dienstverlening beoordelen door onder andere een cijfer te geven. 2018 mogen wij afsluiten met een gemiddeld cijfer van 9,2.
Lees het hele bericht
 

Uitvaartspreekuur Westernieland met Nuvema uitvaartverzekeraar

 Uitvaartzorg van Stad tot Wad was 16 april te vinden in De Oude Smidse in Westernieland. Tijdens het uitvaartspreekuur konden alle vragen over uitvaartzorg en uitvaartverzorgers worden gesteld. Ook Nuvema uitvaartverzekeraar was aanwezig voor vragen over verzekeringen.
Lees het hele bericht
 

Uitvaartspreekuur

Op donderdag 7 november houdt Uitvaartzorg van Stad tot Wad een uitvaartspreekuur in 'Het Anker' in Uithuizermeeden. In een informele sfeer beantwoorden we van 19.00 tot 21.00 uur al uw vragen over wat waar is en niet waar, over feiten en fabels, wat mag, moet en niet moet bij een uitvaart.
Lees het hele bericht
 

Digitale erfenis

Alles wordt tegenwoordig gedeeld op social media. Maar wat gebeurt hiermee als je komt te overlijden?
Lees het hele bericht
 

Lichtjesavond in Eenrum druk bezocht

In de Notoarestoen in Eenrum werd zondag 9 december opnieuw Wereldlichtjesdag gehouden. Er werd tijdens de bijeenkomst stilgestaan bij alle kinderen die, op welke leeftijd en welke reden dan ook, zijn overleden. De belangstelling was groter dan eerdere jaren, ondanks de regen en wind.
Lees het hele bericht
 

Zondag 9 december Wereldlichtjesdag in Eenrum

Op zondag 9 december worden er op de hele wereld om 19.00 uur kaarsjes gebrand voor overleden kinderen. Op deze tweede zondag in december is er in de Notoarestoen in Eenrum ook weer een lichtjesavond. De tuin is geopend vanaf 18.15 uur en de bijeenkomst begint om 18.30 uur.
Lees het hele bericht
 

Indrukwekkende open middag Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Uitvaartzorg van Stad tot Wad stond afgelopen zondag stil bij haar 50-jarig bestaan. Onderdeel van het programma was een lezing door Manu Keirse, die bekend staat als dé specialist in rouw. De belangstelling voor de open middag in het bedrijfspand van de uitvaartverzorger was overweldigend groot.
Lees het hele bericht
 

Open huis op 28 oktober

1968: Ytzen Kremer wordt gevraagd om voorganger te worden van de begrafenisvereniging Uithuizen, Zandeweer en Eppenhuizen. Nu, 50 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een hedendaagse uitvaartverzorger voor iedereen. In al die jaren speelt zorg en aandacht daarbij een belangrijke rol.  We staan stil bij dit 50-jarig bestaan op zondagmiddag 28 oktober van 13.00 - 17.00 uur in ons bedrijfspand aan Edama 8 In Uithuizen. 
Lees het hele bericht
 

Doneren aan Goede doelen

Regelmatig komt het voor dat er bij een uitvaart gevraagd wordt een donatie te doen aan een Goed doel. Bij de in- en uitgang van de locatie waar de uitvaartplechtigheid wordt gehouden is dan meestal de mogelijkheid om de gift te deponeren. Naast deze manier van doneren is het echter ook mogelijk om op de persoonlijke Herdenkingsplek die Uitvaartzorg van Stad tot Wad voor de nabestaanden aanmaakt, een gift te geven.
Lees het hele bericht
 

Opbaarkamer bij u thuis

Uitvaartzorg van Stad tot Wad biedt de mogelijkheid om een gedeelte van uw huis tot opbaarkamer te maken. Zelfs als dat in de garage of schuur is. Daarmee kan in de eigen vertrouwde omgeving afscheid genomen worden.
Lees het hele bericht
 

Een waardering van 9,1 in 2017

Sinds 2008 wordt er gevraagd naar een cijfer van nabestaanden. We vragen nabestaanden na de uitvaart om een enquête in te vullen en een cijfer te geven. Voor ons is de mening van nabestaanden belangrijk over onze totale dienstverlening zodat we waar nodig is kunnen verbeteren.
Lees het hele bericht
 

Uitvaartzorg van Stad tot Wad en Wiegekindje op uitvaartbeurs

Zaterdag 17 maart werd in de Martinikerk in Groningen de Uitvaarbeurs Memorès gehouden. Ook Uitvaartzorg van Stad tot Wad en Wiegekindje waren daar aanwezig om belangstellenden te informeren over de uitvaartmogelijkheden.
Lees het hele bericht
 

“Rondom het levenseinde”: informatiedag in Eenrum

Op zaterdag 24 februari is er een informatiedag in het dorpshuis De Oude School, Oude Schoolgang 3 in Eenrum. Thema van deze informatiedag is “rondom het levenseinde”. Acht deskundige personen of instellingen geven tussen 11.00 en 16.00 uur informatie en beantwoorden vragen over de uitvaart, de uitvaartverzekering, wat er geregeld moet worden nà de uitvaart, over de verzorging thuis vóór het overlijden, over rouw, herdenken en troost.
Lees het hele bericht
 

Een troostend lichtje

Een troostend lichtje op het graf: Uitvaartzorg van Stad tot Wad biedt een kleine collectie met graflampjes.  Allemaal met echte kaarsen, die 24 tot 60 uur branden. Natuurlijk leveren we voor de lampjes ook navulkaarsjes. Hieronder ziet u de collectie graflampjes met de afmetingen erbij. 
Lees het hele bericht