Voor een persoonlijke uitvaart in Groningen

Integer, respectvol en persoonlijk. Zo verzorgt Uitvaartzorg van Stad tot Wad elke uitvaart in Groningen en omgeving. Bij elke begrafenis of crematie staan wij naast u. Wij verzorgen de uitvaart precies zoals u wilt. Zo zorgen we met elkaar voor een goed afscheid.

Uitvaart in Groningen: respectvol & integer

Met een professioneel team verzorgt Uitvaartzorg van Stad tot Wad integere, respectvolle uitvaarten in Groningen. Binnen ons kleinschalige familiebedrijf dat al ruim 45 jaar bestaat is de persoonlijke betrokkenheid bij elke begrafenis of crematie groot. Uw wensen staan altijd centraal. Wij adviseren u graag en helpen u bij het maken van de beste keuzes. Zo nemen wij u alle zorg en - als u wilt - alle werk uit handen.

Wat te doen bij overlijden?

U kunt te allen tijde rechtstreeks contact met ons opnemen via telefoonnummer (0595) 433363 of (0596) 650861, ook als er op de polis van uw uitvaartverzekering een ander telefoonnummer staat vermeld. Wij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld met uw uitvaartverzekeraar.

Uitvaartkosten, uitvaartverzekering of -vereniging

Wist u dat de kosten van onze uitvaarten bijna altijd de laagste zijn? Daarbij maakt het niet uit of u een uitvaartverzekering hebt of lid bent van een uitvaartvereniging. U kunt voor elke begrafenis of crematie bij ons terecht, ook als uw verzekering of vereniging u als eerste naar een ander doorverwijst. Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder.

Voordeliger dan de uitvaartverzorger van uw verzekeraar

Bent u aangesloten bij een uitvaartverzekering, dan krijgt u waarschijnlijk ‘ledenkorting’ als u de begrafenis of crematie laat verzorgen door de uitvaartverzorger waarmee verzekering een vaste overeenkomst heeft. Weet u eigenlijk wel hoe hoog die korting is? Dat kunt u heel gemakkelijk achterhalen: vraag een offerte bij uw verzekeraar en een vergelijkende offerte bij ons. U krijgt van ons een heldere, complete prijsopgave en meestal zal blijken: Uitvaartzorg van Stad tot Wad biedt de scherpste prijs.

Uitvaarten voor leden van uitvaartverenigingen

Wij werken samen met diverse uitvaartverenigingen in de regio stad Groningen. Zijn wij echter niet de vaste uitvaartverzorger van uw uitvaartvereniging, ook dan kunt u van onze diensten gebruikmaken. En ook dan geldt: meestal zijn de uitvaartkosten bij ons lager dan die van de vaste uitvaartverzorger.

 

 ‘Jullie zijn zichtbaar als het moet en verder onzichtbaar aanwezig bij de uitvaart’

- reactie van een nabestaande -

Crematie in Groningen

Voor crematies in de stad Groningen maken wij gebruik van het crematorium aan de Crematoriumlaan 6. In dit monumentale pand zijn twee aula’s ondergebracht. Dit crematorium biedt diverse extra mogelijkheden, bijvoorbeeld een uitvaart in de avond en uitvaartplechtigheden voor zeer kleine, maar ook buitengewoon grote groepen genodigden.

crematorium aan de Crematoriumlaan in Groningen

Begrafenis in Groningen

Een begrafenis in Groningen kan plaatsvinden op verschillende begraafplaatsen. Begraven in Groningen vindt in de meeste gevallen plaats op:

Begraafplaats Selwerderhof

De bekendste en grootste begraafplaats van Groningen is de monumentale Selwerderhof, gelegen aan de rand van de Stad aan de noordzijde. Deze algemene begraafplaats herbergt ook onder meer een kinderbegraafplaats en een islamitische begraafplaats.

Begraafplaats Noorddijk

Zeer rustiek gelegen is kerkhof Noorddijk, tussen Lewenborg en Zuidwolde. Deze laatste rustplaats ligt bij een oud-Gronings kerkje, waar de uitvaartplechtigheid kan plaatsvinden. Voor een condoleancebijeenkomst na afloop van de begrafenis kunt u gebruik maken van het nabijgelegen restaurant Rietland, gevestigd in een authentieke Groninger boerderij.

Begraven op Noorddijk kan alleen nog in een gereserveerd graf, nieuwe graven zijn niet meer beschikbaar. Urnen kunnen worden bijgezet in bestaande graven en in nieuwe urnengraven.

Begraafplaats Hoogkerk

Authentieke dorpsbegraafplaats van Hoogkerk onder de rook van de stad Groningen. Voor deze begraafplaats kan ook gekozen worden vanwege de vriendelijke prijsstelling.

Een goede uitvaart tegen eerlijke prijzen

Uitvaartzorg van Stad tot Wad biedt goede uitvaarten tegen eerlijke prijzen. Wilt u een goedkope begrafenis of crematie in Groningen? Denk dan eens Uitvaartzorg van Stad tot Wad. Onze kwaliteit is gegarandeerd.

Uitvaartzorg bij u in de buurt!

Keurmerk Uitvaartzorg

Uitvaartzorg van Stad tot Wad heeft Keurmerk Uitvaartzorg. Dat biedt de garantie van kwaliteit en deskundigheid, onder meer dankzij heldere afspraken, transparante prijzen en vakbekwame medewerkers.

Uitvaartplechtigheid in Groningen

In de stad Groningen vindt u een groot aantal ruimtes waar een uitvaartplechtigheid kan plaatsvinden. Zo zijn er diverse kerkjes, wijkgebouwen en andere zalen. Het aantal mogelijkheden is te veel om op te noemen. Neem contact op en wij adviseren u graag persoonlijk.

 

Opbaren in Groningen

Thuis opbaren

Opbaren van de overleden dierbare gebeurt steeds vaker thuis. Dat geeft nabestaanden optimale mogelijkheden om in alle rust afscheid te nemen. Uitvaartzorg van Stad tot Wad levert alle benodigdheden om de overledene thuis respectvol op te baren in een rouwkamer thuis. Denk hierbij aan bedkoeling, rouwschermen en vloerkleden. Wilt u weten of thuis opbaren in uw situatie mogelijk is? Wij adviseren u geheel vrijblijvend.

Opbaren in rouwcentrum

Er zijn in Groningen diverse rouwcentra met mogelijkheden tot opbaren. Kiest u voor Uitvaartzorg van Stad tot Wad als uitvaartverzorger, dan bieden wij de mogelijkheid van opbaren in aula Memory in Warffum. Met eigenaresse Monique van Mil werken wij al jarenlange samen. In een aantrekkelijke ambiance en voor een aantrekkelijke prijs kunt u in aula Memory in alle rust afscheid nemen van uw dierbare. Wij informeren u graag over de prijzen.

Meer weten over opbaren

stoere armband van rvs met vingerafdruk Gedenken van uw dierbare

Hoe wilt u uw dierbare herdenken? Kiest u voor een laatste rustplaats, dan adviseren wij u graag bij uw keuze voor een urn- of grafmonumenten. Andere mogelijkheden zijn onder meer as-sieraden en vingerafdruksieraden, u heb bij ons keuze uit een ruime collectie. Wij helpen u graag verder.

Nazorg na uitvaart

Onze zorg stopt niet op de dag van de uitvaart. Ook na de begrafenis of crematie bieden wij zorg, onder meer voor nabestaandenzorg, administratieve zaken of bij een goede zakelijke afwikkeling. U krijgt ondersteuning op maat: van eenvoudig tot zeer uitgebreid, precies zoals u wenst.

Meer weten over Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Bekijk onze presentatiefilm

U kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen

Wilt u informatie over de uitvaart van uzelf of voor uw ouders? Hebt u hulp nodig bij het invullen van de uitvaartwensen?
Of wilt u weten wat de uitvaart kost? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook altijd bellen 0595 433363 / 0596 650861