Voor elke begrafenis of crematie in Wehe-den Hoorn & Warfhuizen

Voor begrafenissen en crematies in Wehe-den Hoorn & Warfhuizen kunt u terecht bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad. Wij verzorgen integere en persoonlijke uitvaarten waar u op respectvolle wijze persoonlijk afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. Wij verzorgen elke begrafenis of crematie met bijbehorende plechtigheid precies naar wens van de overledene en nabestaanden. Samen met u zorgen wij voor een passend afscheid.

Uitvaart met persoonlijke betrokkenheid in Wehe-den Hoorn en Warfhuizen

Al vele tientallen jaren voelen wij ons persoonlijk betrokken bij elke uitvaart die wij verzorgen. U kunt bij ons kleinschalige familiebedrijf terecht voor begrafenissen en crematies in Wehe-den Hoorn en Warfhuizen. Wij begeleiden u volledig bij het organiseren van de uitvaart en alles wat daarbij komt kijken. Uw wensen en die van de overledene staan centraal bij alles wat wij doen.

"De regio mag blij zijn met een begrafenisondernemer die, samen met de medewerkers, zo betrokken is bij mensen en het werk dat gedaan moet worden."

- reactie van een nabestaande -

Wat te doen bij overlijden?

U kunt te allen tijde rechtstreeks contact met ons opnemen via telefoonnummer (0595) 433363 of (0596) 650861, ook als er op de polis van uw uitvaartverzekering een ander telefoonnummer staat vermeld. Wij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld met uw uitvaartverzekeraar.

Uitvaartkosten, uitvaartverzekering of -vereniging

Of u nou een uitvaartverzekering hebt of lid bent van een uitvaartvereniging: de ervaring leert dat de kosten van onze uitvaarten bijna altijd lager zijn. Het maakt het niet uit waar u verzekerd of lid bent, u kunt altijd bij ons terecht.

Voordeliger dan de uitvaartverzorger van uw verzekeraar

Hebt u een uitvaartverzekering, dan is de kans groot dat u ‘ledenkorting’ krijgt aangeboden door de vaste uitvaartverzorger van de verzekering. Maar hoe hoog is die korting? En wat betaalt u uiteindelijk? Vraag bij ons eens een vergelijkende offerte en u zult zien: onder de streep bent u bij ons meestal het voordeligst uit!

Uitvaarten voor leden van uitvaartverenigingen

Wij werken samen met diverse uitvaartverenigingen in de omgeving Wehe-den-Hoorn & Warfhuizen. Van sommige verenigingen zijn wij echter niet de vaste uitvaartverzorger. Ook dan kunt u van onze diensten gebruikmaken. Zelfs als wij geen structurele samenwerking hebben met uw uitvaartvereniging, zijn door ons verzorgde uitvaarten meestal goedkoper dan die van de vaste uitvaartverzorger.

 

Crematies van overledenen uit Wehe-den Hoorn en Warfhuizen

Crematies van overledenen uit Wehe-den Hoorn, Warfhuizen en omgeving vinden meestal plaats in Groningen. Het crematorium aan de Crematoriumlaan 6 in Groningen. biedt passende ruimte voor elke crematieplechtigheid. Er zijn bescheiden ruimtes beschikbaar voor crematies in kleinere kring en grote ruimtes voor meer grootschalige crematies. Ook cremeren in de avond is hier mogelijk. 

Hebt u voorkeur voor een ander crematorium? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Begrafenissen in Wehe-den Hoorn en Warfhuizen

Begraven in Wehe-den Hoorn en Warfhuizen kan op verschillende begraafplaatsen. In Wehe-den Hoorn is aan de Kerkstraat de algemene begraafplaats te vinden. Aan de Warfhuisterweg ligt de RK begraafplaats. De begraafplaats van Warfhuizen  is te vinden aan de Asbeckweg.

 

Wij zijn er voor u in aanloop naar, tijdens én na de begrafenis of crematie.

Diverse ruimtes voor uitvaartplechtigheden

Rooms Katholieke kerk

Wehe-den Hoorn is van oudsher deels Rooms Katholiek. Uitvaartplechtigheden voor katholieke overledenen vinden er veelal plaats in de RK St. Bonifatiuskerk aan de Warfhuisterweg 2. Deze markante merk en toren in expressionistische baksteenstijl zijn ontworpen door J.Th.J. Cuypers en zijn zoon P. Cuypers jr.

‘t Marnehoes

Ook het voormalig kerkje ’t Marnehoes in Wehe-den Hoorn wordt gebruikt voor uitvaartplechtigheden. De herkenbare monumenten, vensters en bijzondere lichtinval bepalen nog altijd de sfeer in dit 13e-eeuwse kerkje. Het interieur van ’t Marnehoes is in 1985 gerestaureerd. Hierbij voorzagen kunstenaars Matthijs Röling en Wout Muller het pand van een zeer fraaie plafondschildering.

Schierstee

Is er sprake van een grootschalige uitvaart? Dan is hotel-restaurant Schierstee aan de Warfhuisterweg 17 in Wehe den Hoorn een zeer geschikte locatie voor de plechtigheid.

Hoornstertil

Steeds meer mensen kiezen voor een uitvaartplechtigheid in informele stijl. Hoeft het voor u of voor uw overleden dierbare ook allemaal niet zo officieel en formeel? Dan is café-restaurant Hoornstertil aan de Mernaweg 60 in Wehe den Hoorn misschien voor u wel het aangewezen adres voor het houden van de uitvaart.

Dorpshuis De Warf

Kleinschalige plechtigheden kunnen plaatsvinden in Warfhuizen. In Dorpshuis De Warf aan de Vaart Westzijde 12 is er ruimte voor bescheiden gezelschappen. Voor uitvaarten met veel bezoekers voor mensen uit Warfhuizen helpen wij graag bij het vinden van een geschikte locatie, bijvoorbeeld een van de bovengenoemde gelegenheden in Wehe-den Hoorn.

Condoleances en informeel samenzijn in Wehe-den Hoorn en Warfhuizen

Voor condoleancebijeenkomsten of een informeel samenzijn na de begrafenis of crematie zijn er in Wehe-den Hoorn en Warfhuizen diverse gelegenheden te vinden:

Uitvaarten met zorg tegen eerlijke prijzen

Wilt u een begrafenis of crematie met betrokkenheid en zorg voor een eerlijke prijs? Uitvaartzorg van Stad tot Wad biedt u vele mogelijkheden. Wenst u een goedkope uitvaart in Wehe-den Hoorn of Warfhuizen? Of gaat uw voorkeur uit naar een plechtigheid en uitvaart met vele extra’s? Wat uw wensen ook zijn, u krijgt van ons vooraf een open en heldere prijsopgave. Zo komt u achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan.  

Onze kwaliteit is gegarandeerd

Keurmerk Uitvaartzorg

Ons Keurmerk Uitvaartzorg garandeert onze kwaliteit en deskundigheid. Dit keurmerk geeft u de zekerheid dat Uitvaartzorg van Stad tot Wad werkt met vakbekwame medewerkers, duidelijke afspraken en heldere prijzen.

Uitvaartzorg bij u in de buurt!

Opbaren in Wehe-den Hoorn en Warfhuizen

Opbaren in Wehe-den Hoorn en Warfhuizen gebeurt in de meeste gevallen thuis. Veel mensen vinden dit prettig omdat zij zo optimaal de ruimte krijgen om in alle rust afscheid te nemen. Wij leveren alle materialen voor een respectvolle thuisopbaring, zoals bedkoeling, rouwschermen en vloerkleden. Is thuisopbaring in een bepaalde situatie niet mogelijk, dan adviseren wij u graag bij uw keuze voor een aula in de regio.

Meer weten over opbaren

Persoonlijk rouwdrukwerk

In rouwdrukwerk - rouwkaarten en bedankkaartjes – is tegenwoordig veel mogelijk. U hebt keuze uit vele kleuren, papiersoorten, stijlen, formaten, lettertypes, afbeeldingen en achtergronden. Van sober tot uitbundig, standaard of heel persoonlijk, alles kan. Wij ontwerpen en drukken de rouwbrieven geheel zoals u wenst en zorgen ervoor dat een eventuele overlijdensadvertentie in de krant in dezelfde stijl wordt opgemaakt.

uit onze collectie Rondreis door t Hogeland© - rouwkaart Hoornse Vaart (bij Hoornstertil Wehe den Hoorn)

Meer weten over persoonlijk rouwdrukwerk

Nazorg na de begrafenis of crematie

Na de begrafenis of crematie staat Uitvaartzorg van Stad tot Wad desgewenst voor u klaar met nabestaandenzorg. Zo kunnen wij u helpen bij administratieve zaken of bij een goede zakelijke afwikkeling. Wilt u dat onze zorg niet stopt op de dag van de uitvaart? Wij helpen u graag met ondersteuning op maat.

Meer weten over Uitvaartzorg van Stad tot Wad?

Bekijk onze presentatiefilm Of maak direct een afspraak

U kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen

Wilt u informatie over de uitvaart van uzelf of voor uw ouders? Hebt u hulp nodig bij het invullen van de uitvaartwensen?
Of wilt u weten wat de uitvaart kost? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook altijd bellen 0595 433363 / 0596 650861