Een persoonlijke aanpak die wij zeer hebben gewaardeerd


Een persoonlijke aanpak die wij zeer hebben gewaardeerd

’s Avonds kregen we bericht dat onze alleenwonende vader in zijn eigen huis in Engelbert, bij Groningen, plotseling was overleden en dan begint het circus. Je zit aan zíjn keukentafel in zíjn mappen en papieren te snuffelen om uit te zoeken, ‘Wat nu?’

Uiteindelijk vanuit Axent-nabestaandenzorg is er een uitvaartverzorger voor ons geregeld, in dit geval “Uitvaartzorg van Stad tot Wad”.
Ze kwamen snel en gaven ons meteen vertrouwen dat alle zaken wel geregeld gingen worden.
Met het diepste respect en discretie hebben ze direct ’s avonds onze vader afgelegd en naar een aula overgebracht.
De dagen er na waren toevalligerwijs ‘feestdagen’, desalniettemin zeer beschikbaar en behulpzaam met alle vragen die wij hadden en ondertussen toch ook knopen blijven doorhakken. De volledige uitvaart is van A tot Z door hen, samen met ons als nabestaanden, tot in de details geregeld, met o.a. een rouwbrief die helemaal bij onze vader past.
Een fijne samenwerking; netjes, beleefd en punctueel. Zij hanteren een persoonlijke aanpak die wij zeer hebben gewaardeerd, erg bedankt daarvoor!’

Groningen, Henri en Mark Mulder

Foto's

 
 

Bekijk ook

Speciale wensen

Alles was perfect geregeld en het contact was super. Naar mijn mening waren de wensen van mijn vader enigszins speciaal te noemen, maar alles was mogelijk. 
Lees het hele bericht

Goede zorg

We kunnen terugkijken op een goede uitvaart. Mede dankzij de goede zorgen van uitvaartverzorging E. Kremer van Stad tot Wad. Goede zorg en prettig in de omgang. 
Lees het hele bericht

Heel goed gevoel

Als familie hebben wij een heel goed gevoel van het afscheid van Dirk. Mede door jullie, zowel de hele week, kerk en crematie. 
Lees het hele bericht